Vélemények, Vélemények a novellákról és az oldalról
| vertetics |
Létrehozva: Mar 30 2004, 03:57 PM
|

Kadét
Csoport: U.S.S. TEKRUM
A felhasználó sorszáma: 88

|
Itt a fan-fiction fórumban két topicot nyitottam eddig, de ha szükséges nyithatunk majd még.
Az egyik topic a Vélemények címet viseli. Ide várjuk mind a novellákkal, versekkel, mind az oldallal kapcsolatos véleményeket.
A másik topic a Mesterművek címet viseli. Ide mindenkit kérek, hogy csak a novelláját, versét, vagy regényének fejezetét helyezze el. Előtte mindig tüntessen fel egy számot. Ez a szám egyezzen meg a hozzászólás számával. (Ha mindig mindenki vezeti, akkor csak annyit kell tenned, hogy megnézed az előzőt, és felírod.) Ennek a számozásnak több oka is van. 1. Így tudnak majd az emberek a művedre a Vélemények topicra hivatkozni. 2. A szám alá még két sort fel kéne tüntetni: Előzmények Folytatások Ezt az alábbi miatt kellene így csinálni. Még az Olvasószoba fórumban volt téma, hogy csak 1/4, 1/3 novellákat raktak fel, és senki nem tudta, hogy mi hova tartozik. Itt, ha felírod a novella számát, az előzmények után be tudod írni azokat a számokat, amelyek az előző harmadhoz, negyedhez tartoznak. Ha a novellát még nem fejezted be, akkor a folytatások sorba beírod, hogy "várható". Így aki csak egyben akarja elolvasni a novelládat, az még várhat vele, de aki már ezt a harmadot is el akarja így külön olvasni, az már tud hozzászólni. Ha a folytások után egy "-" jelet teszel, akkor azzal közlöd, hogy a novelládat befejezted, így az is nekiállhat elolvasni, aki csak egyben akarta.
Remélem ez a megoldás mind a két oldalnak elnyeri a tetszését.
A Mesterművek topicba tényleg csak a számokat és a novellákat illesszétek be, mert így innen könyebb lesz majd a fan-fiction.urszekerek.hu-ra feltenni.
Előre is köszi, és jó fórumozást!!!
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Mar 31 2004, 10:32 AM
|

Kadét

|
Hát egy kicsit mindent elkapkodtam.
Hirtelen nagyon belelkesültem, és nem törődtem a következményekkel. Ezért mindenkitől elnézést kérek, aki érintett az ügyben.
A vélemények topic (egyelőre) arra lesz, hogy a fan-fiction.urszekerek.hu oldalon levő novellákat és regényeket véleményezzétek. Ha jár ide, itt is tudtok kommunikálni a szerzővel. (Minden szerzőt buzdítani fogunk e-mailban, hogy erre a fórumra járjon, hogy az olvasóival meg tudja beszélni a művei fogadtatását.)
Az új novellákat, regényeket ne ide illeszéttek be. Arra ott van az olvasószoba. De ha egy novellát beküldesz az olvasószobába, akkor kérlek küldd el nekem is e-mailban vagy PM-ben, hogy föl tudjuk rakni a fan-fiction.urszekerek.hu-ra, meg az induló fan-fiction részlegre.
Várom véleményetek még azzzal kapcsolatban is, hogy a vélemények topic az így egybe legyen. VAgy szerzőnként/novellasorozatonként külön topic legyen??
Várom véleményetek.
|
|
|
| Noridan |
Létrehozva: Mar 31 2004, 01:16 PM
|

Azonosíthatatlan létforma
A felhasználó sorszáma: 5

|
Pedig jók voltak az ötletek a sorszámozással és az esetleges folytatások megjelölésével... Az Olvasószoba egy olyan rengeteg, amelyben nehéz eligazodni, ráadásul offok is vannak benne és a vélemények is ugyanott vannak. Szóval szerintem jó lett volna az eredeti ötleted, hogy rendezve legyen az egész, úgy sokkal átláthatóbb lenne. A véleményeknek szerintem bőven elég egy topik, tapasztalatok alapján úgysem lesz olyan sok hozzászólás benne.
|
|
|
| Pibi Tiboj |
Létrehozva: Mar 31 2004, 02:01 PM
|

Analizátor
A felhasználó sorszáma: 59

|
Úgy emlékszem, Dominium is ezt kezdte el.
|
|
|
| Slam |
Létrehozva: Apr 1 2004, 02:28 PM
|

Statiszta
A felhasználó sorszáma: 87

|
Tehát ez a topic azért van, hogy a fan-fiction.urszekerek.hu-n olvasott novellákat itt véleményezzük, ugye?
Helyes. Köszönjük szépen mindenkinek, aki közbenjárt ez ügyben.
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Apr 9 2004, 11:15 AM
|

Kadét

|
Mivel senki nem szól hozzá, ezért ajánlom nektek Slammel közös novelláinkat, amelyek a Gamma Union sorozat címen futnak. Az eddig elkészült 3 novella a sorozatok Pilot epizódjának felel meg. Ezek a novellák magát a történetet alapozák meg. A negyedik már készülget, valamint jópár ötletünk van. Az első két novellát IDE KATTINTVAérhetitek el!! A harmadikat egyelőre IDE KATTINTVA, de majd felkerül a többi közé. Várom véleményeteket
|
|
|
| Slam |
Létrehozva: Apr 9 2004, 12:03 PM
|

Statiszta

|
Szerintem egy kicsit elnyújtottuk a novellát. Nem sok értelme volt az első részt 3-ba megírni. Majd kialakul.
|
|
|
| Jach Tah |
Létrehozva: Apr 20 2004, 11:06 AM
|

Csoport: Validating
A felhasználó sorszáma: 160

|
Szerintem a tördelés lényegtelen volt, én egyben olvastam el mind a hármat. (és nem volt túl hosszú, legalább volt mit olvasni).
Amit a múlkor fűztem hozzá (hogy a harmadik nem volt annyira "olvasmányos")azt már nem emlékszem mért mondtam, olyan fél négy fele már nem fog annyira az agyam, talán azért mondhattam, mert azt olvastam utoljára, és már fáradtabb voltam.
Szerintem egész jó az összes, kíváncsi vagyok a folytatásra.
(ez csak egy tipp, de nem kell komolyan venni,de érdekes lenne, hogyha a dominium újra erőre kapna lassacskán, és kezdené visszafoglalni a régi területeit, miközben a romulánok is áskálódnak a háttérben, így az idő szorításában sokkal izgalmasabb lehetne, de ez tényleg csak egy tipp, szóval várom a folyt.-t)
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Apr 20 2004, 01:06 PM
|

Kadét

|
| QUOTE (Jach Tah @ Apr 20 2004, 11:06 AM) | Szerintem a tördelés lényegtelen volt, én egyben olvastam el mind a hármat. (és nem volt túl hosszú, legalább volt mit olvasni).
Amit a múlkor fűztem hozzá (hogy a harmadik nem volt annyira "olvasmányos")azt már nem emlékszem mért mondtam, olyan fél négy fele már nem fog annyira az agyam, talán azért mondhattam, mert azt olvastam utoljára, és már fáradtabb voltam.
Szerintem egész jó az összes, kíváncsi vagyok a folytatásra.
(ez csak egy tipp, de nem kell komolyan venni,de érdekes lenne, hogyha a dominium újra erőre kapna lassacskán, és kezdené visszafoglalni a régi területeit, miközben a romulánok is áskálódnak a háttérben, így az idő szorításában sokkal izgalmasabb lehetne, de ez tényleg csak egy tipp, szóval várom a folyt.-t) |
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Apr 20 2004, 01:13 PM
|

Kadét

|
Már most szeretném leszögezni, hogy lesz folytatás. A GU részek mostanában kicsit lehet hogy akadozni fognak, mivel most érettségizünk, de a nyár közepétől dömping várható. (Bár addig is elkészül 1-2 rész) Amikor kitaláltam ezt az egészet, akkor úgy áltam neki, hogy én bezzeg megírok majd 7 évadot. Most már rájöttem, hogy erre 2 embernek egy élet sem volna elég. Így lesz 2 évad, amit 7 év alatt szeretnék legkésőbb befejezni. Ha nagyon unalmas és elnyújtott lesz egy idő után, és már mindenkinek tele lesz vele a hócipője, akkor csinálok egy frappáns befejezést, és hagyom a francba. (Remélem idáig nem jutunk el  ) Már most kitaláltam ennek az ötven résznek a fő sztorivonalát. A sztorit két részre lehet osztani. Az egyik lesz az első 26 novella, a másik 26 pedig egy olyan téma lesz, amiről már mindenki sokat beszélt. De még TITOK Az első 14-15 résznek már a részletesebb jegyzetei is megvannak mellékszálakkal mindennel együtt. Már csak energia kéne a megíráshoz. Szóval nem kell aggódni. Lesz folytatás.
|
|
|
| Slam |
Létrehozva: Apr 20 2004, 03:37 PM
|

Statiszta

|
Uramisten, még 50 rész? Hát erre én is kiváncsi vagyok! Szóval Titok? Megtudhatom? Ja, hiszen már tudom... Vagyis, hol is vagyok? 7 évad.  Én is körberöhögtem a gyereket, sebaj. Nagy volt még a lelkesedésünk. Aki kitalálja mi a Titok, kap tőlem egy tábla Tibit. (Csak, hogy feldobjuk a topicot. Aztán hátha születik közben egy-két használható ötleg is.  )
|
|
|
| Jach Tah |
Létrehozva: Apr 20 2004, 04:16 PM
|

Csoport: Validating
A felhasználó sorszáma: 160

|
Titok: a gamma kvadránsban az egyik alakváltó véletlen átváltozik egy elektromos hüvelykujjá, és lestoppol egy vogon építészflottát, amelynek segítségével újraélesztik a birodalmat, és mindenekfelett a borg beáll a föderációba, csak úgy viccből. Na megkapom a csokit?
|
|
|
| Azare |
Létrehozva: Apr 21 2004, 12:04 PM
|

Csoport: Members
A felhasználó sorszáma: 205

|
Nos mint tudjátok én is küldtem be eddig két részt a harmadik még kidolgozásra vár. Számitsatok rá hogy akcióban nem lessz hiány.Igen tudom már régota várjátok a folytatást de szeretném jól megirni hogy élvezhető legyen. még annyit a végére hogy lessz benne egy kis romantika de hogy milyen lessz azt majd a harmadik részben olvashatjátok. Üdvözlettel azare hadnagy a U.S.S. Enterprise-D biztonsági főnöke.
|
|
|
| Nandesz |
Létrehozva: Apr 26 2004, 03:45 PM
|

A felhasználó sorszáma: 255

|
Ha a Pretoria című novellám első részét elovastátok, legyetek szívesek még egy percet fordítani a véleményezésére. Előre is kösz, és kösz a stábnak is a közlésért.
nandesz
|
|
|
| Azare |
Létrehozva: Apr 27 2004, 06:26 AM
|

|
Szia Nandesz elovastam nagyon jó lett.Szépen megírtad Sajnos én teljesen más témában írtam de az is jó lett szerintem. Ha érdekel akkor nézd meg a fan fiction oldalon Azare hadnagy azt keresd,remélem tetszeni fog. A tied jó lett,tetszik. Hello
|
|
|
| Nandesz |
Létrehozva: Apr 27 2004, 02:49 PM
|

|
Szia Azare! Kösz, hogy elolvastad, örülök, hogy tetszik. Már készül a folytatás. Én is elolvastam a tiédet, különös, újfajta megközelítés, de egész jó. Várom a folytatást... nandesz
|
|
|
| Azare |
Létrehozva: Apr 27 2004, 06:18 PM
|

|
Nandesz:Melyiket mert nekem máshol is van.Van egy itt az űrszekerek.hu-n és a fan-fiction-non is egy.A fan-fiction-non lévő folytatásos most készül a harmadik réssz és hamarosan befejezem.Ha minden összejön. Én is várom a folytatást. Amit ma itt olvastál azt ma találtam ki.Leültem a gép elé és megirtam 4 óra alatt. Én is csak néztem.De tényleg jó? Kérlek válaszolj. Hello
|
|
|
| Nandesz |
Létrehozva: Apr 29 2004, 04:02 PM
|

|
Azt olvastam ami ezen a honlapon van. Tényleg érdekes megközelítés ez a vámpíros dolog, jó ötlet, majd meglátjuk mi sül ki belőle, ha folytatod.
Egyébként hamarosan jön a Pretoria második epizódja!
|
|
|
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anoním felhasználó)
0 felhasználó:
Témakövetés
E-mail értesítés, ha hozzászólás érkezik a témához (amikor nem vagy bejelentkezve).
Fórumkövetés
E-mail értesítés, ha új téma kerül létrehozásra az adott fórumon belül (amikor nem vagy bejelentkezve).
Letöltés vagy a téma nyomtatása
Az adott téma letöltése eltérő formátumokban, vagy a nyomtatható verzió elérése.
|