A témakör szabályaiÚj témát az "Új topic" gombra kattintva nyithattok.

Hibák, Problémák
| Captain |
Létrehozva: Jan 15 2004, 12:49 PM
|

Kapitány - netTrill
Csoport: Admin
A felhasználó sorszáma: 1

|
Ha valamilyen problémád lenne a fórum használata közben.
|
|
|
| Vob |
Létrehozva: Jan 15 2004, 07:33 PM
|

Kiszolgált Felszolgáló
Csoport: U.S.S. TEKRUM
A felhasználó sorszáma: 10

|
Csak annyi, hogy a Biztonsági Terület/Fed Con topic széthúzva, torzultan töltődik le, de lehet, hogy csak nekem!?
|
|
|
| Captain |
Létrehozva: Jan 16 2004, 08:21 AM
|

Kapitány - netTrill

|
| QUOTE (Vob @ Jan 15 2004, 07:33 PM) | | Csak annyi, hogy a Biztonsági Terület/Fed Con topic széthúzva, torzultan töltődik le, de lehet, hogy csak nekem!? |
Azért van, mert túl széles egy bizonyos "juhhú" hoz hasonló kifejezés  , és mivel nincs benne szóköz, nem tudja a böngésző széttörni a szót...
|
|
|
| Vob |
Létrehozva: Jan 17 2004, 12:10 AM
|

Kiszolgált Felszolgáló
A felhasználó sorszáma: 10

|
| QUOTE (Captain @ Jan 16 2004, 08:21 AM) | | QUOTE (Vob @ Jan 15 2004, 07:33 PM) | | Csak annyi, hogy a Biztonsági Terület/Fed Con topic széthúzva, torzultan töltődik le, de lehet, hogy csak nekem!? |
Azért van, mert túl széles egy bizonyos "juhhú" hoz hasonló kifejezés  , és mivel nincs benne szóköz, nem tudja a böngésző széttörni a szót... |
Rendben, értem
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Feb 12 2004, 02:59 PM
|

Kadét
A felhasználó sorszáma: 88

|
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Feb 12 2004, 08:20 PM
|

Kadét

|
| QUOTE (Pibi @ Feb 12 2004, 07:53 PM) | Nekem van egy olyan problémám, hogy... Amikor belépek az oldalra és valamire kattintok, nagyon-nagyon gyakran bejön egy hiba üzenet '...szabálytalan műveletet hajtott végre...le fog állni...stb' és kilép. Van amikor már belépéskor csinálja. Sok honlapra szoktam járni, de csak ezzel csinálja. Van olyan, hogy tízszer is be kell ide lépnem. Mitől lehet ez? Most kötötték be a chello-t. Az okozhatja-e? |
Nekem is szokta ezt csinálni, de csak akkor, amikor a suliból nézem. Itthon minden tök rendben van. Úgyhogy lehet hogy a netkapcsolatotban van a hiba!! De sajna nem értek hozzá!!
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Feb 12 2004, 08:39 PM
|

Kadét

|
A mai nap 10 legaktívabb hozzászólója Felhasználó Összes üzenet Üzenetek ma Összes mai üzenet százalékban Jach Tah 139 14 26.42% Gabesz 240 9 16.98% vertetics 4 8 15.09% Pibi 265 6 11.32% Ezt a mai táblázatból másoltam ki. Hogy lehet a mai hozzászólások száma nagyobb mint az összes hozzászólás?? Úgyhogy engem nem jól számol! De most majd próbálok sok témához hozzászólni, lehet, hogy akkor majd három számjegyű összes üzenetnél már észhez kap a rendszer
|
|
|
| Jach Tah |
Létrehozva: Feb 13 2004, 07:20 PM
|

Csoport: Validating
A felhasználó sorszáma: 160

|
Na amúgy meg nem mindegy hogy hány hozzászólásod van? Vagy csak a mennyiség a fontos? (de legalább én álltam a lista tetején hahhahahahaha  )
|
|
|
| Slam |
Létrehozva: Feb 13 2004, 07:32 PM
|

Statiszta
A felhasználó sorszáma: 87

|
Hát, talán az ember amíg kezdő, próbál felzárkózni a többiek közé. Az első négy hozzászólásom után én is megnéztem, de most már eszembe sem jutna... Most azért is megnézem.
|
|
|
| Jach Tah |
Létrehozva: Feb 14 2004, 02:19 AM
|

Csoport: Validating
A felhasználó sorszáma: 160

|
Na jó én crackkeltem fel a rendszert, hogy tök király legyek, és ez sok emberkének a hozzászólásába került. Néhányotok godolatát loptam el, valamelyikőtöknek a hozzászólását módositottam.., de hát istenem mi van akkor még új vagyok itt, kellett az anyag és....
Aki meg úgy gondolja hogy hazudok/kamuzok/füllentek/tréfizek az negyon téved nekik a tudatuk lett módositva és ezért útólag és előlegbe is bocsánatot kérek. (de attól még folytatom)
Szóval ha valaki úgy gondolja, hogy ismerős dolgot irok, akkor azt valójában ő irta, csak azt én manipuláltam hogy legyen sok hozzászóláspontom, amit beválthatok majd pólóra vagy egy Burger Kinges kiskrumplira.
Na mindegy annyit bevallok hogy ezt is azért irtam hogy gyűjjön a pontom és ne emlékezetek ebbőll semmire és a jövőbeni hibákért én vagyok a felelős.
Áldásom magamra.
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Feb 14 2004, 08:04 AM
|

Kadét

|
| QUOTE (Jach Tah @ Feb 14 2004, 02:19 AM) | Na jó én crackkeltem fel a rendszert, hogy tök király legyek, és ez sok emberkének a hozzászólásába került. Néhányotok godolatát loptam el, valamelyikőtöknek a hozzászólását módositottam.., de hát istenem mi van akkor még új vagyok itt, kellett az anyag és....
Aki meg úgy gondolja hogy hazudok/kamuzok/füllentek/tréfizek az negyon téved nekik a tudatuk lett módositva és ezért útólag és előlegbe is bocsánatot kérek. (de attól még folytatom)
Szóval ha valaki úgy gondolja, hogy ismerős dolgot irok, akkor azt valójában ő irta, csak azt én manipuláltam hogy legyen sok hozzászóláspontom, amit beválthatok majd pólóra vagy egy Burger Kinges kiskrumplira.
Na mindegy annyit bevallok hogy ezt is azért irtam hogy gyűjjön a pontom és ne emlékezetek ebbőll semmire és a jövőbeni hibákért én vagyok a felelős.
Áldásom magamra. |
|
|
|
| vertetics |
Létrehozva: Feb 18 2004, 10:43 AM
|

Kadét

|
Felhasználó......Összes üzenet.....Üzenetek ma......Összes mai üzenet százalékban vertetics...........4.......................8........................15.09% Ez még mindig ugyanaz a táblázat!! Amit te mondtál, arról beszélek én is. Az első az összes hozzászólás (4) és ebből a mai (8). Tehát a 4 hozzászólásomból ma született 8. Ez remek. De amúgy már túltettem magam rajt. Minden 3 hozzászólásom után ad egyet az összeshez. Szóval ez van.
|
|
|
| Vóbert |
Létrehozva: Feb 18 2004, 11:05 AM
|

Onotna utna csok
A felhasználó sorszáma: 18

|
| QUOTE (vertetics @ Feb 18 2004, 10:43 AM) | Felhasználó......Összes üzenet.....Üzenetek ma......Összes mai üzenet százalékban vertetics...........4.......................8........................15.09%
Ez még mindig ugyanaz a táblázat!! Amit te mondtál, arról beszélek én is. Az első az összes hozzászólás (4) és ebből a mai (8). Tehát a 4 hozzászólásomból ma született 8. Ez remek.
De amúgy már túltettem magam rajt. Minden 3 hozzászólásom után ad egyet az összeshez. Szóval ez van. |
Értem én, hogy zöld... bocs, magát a számot nem néztem, csak azt hittem, hogy egybe olvastad a számokat, és az volt a gond... Világos, hogy mi a problémád, a Capt biztosan tudja a választ.
|
|
|
| Captain |
Létrehozva: Feb 18 2004, 11:05 AM
|

Kapitány - netTrill

|
| QUOTE (Noridan Hack @ Feb 18 2004, 10:47 AM) | Én arra tippelek, hogy valamelyik topik hozzászólásait nem adja hozzá az összeshez. Mert rákeresve az összes hozzászólásodra, 16-ot dobott fel. |
Így van.. Pl. az OFF témakörök hozzászólásai nem adódnak hozzá az egyéni hozzászólásokhoz. Ennek nagyon egyszer? oka van azt szerettem volna elérni ezzel, hogy ne legyen olyan, hogy valaki csak azért ír a fórumra, hogy növekedjen hozzászólásainak száma.. A szakmai topic-ok pedig moderálva vannak, így ott nem lehet "szemetelni"  Ennek ellenére amint stabilabb netkapcsolathoz jutok, át fogom mégegyszer nézni a témakörök beállításait, hogy biztosan jól vannak e beállítgatva.. A "szabálytalan m?velet" hibákra pedig csak annyit tudok mondani, hogy igen, már több helyr?l jeleztétek, de igazság szerint nem tudom, mi okozhatja a problémát, és reprodukálni sem sikerült. Az viszont biztos,hogy csak Internet Explorerrel fordul el?. Amit javasolni tudok, tegyétek fel a legfrissebb verziót, és annak a javítócsomagjait, vagy esetleg Mozillával (vagy Opera 7) böngész?vel nézzétek az oldalt, amíg nem sikerül kiderítenem az okát.
|
|
|
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anoním felhasználó)
0 felhasználó:
Témakövetés
E-mail értesítés, ha hozzászólás érkezik a témához (amikor nem vagy bejelentkezve).
Fórumkövetés
E-mail értesítés, ha új téma kerül létrehozásra az adott fórumon belül (amikor nem vagy bejelentkezve).
Letöltés vagy a téma nyomtatása
Az adott téma letöltése eltérő formátumokban, vagy a nyomtatható verzió elérése.
|